Vi stifter selskap på bestilling og selger ferdigregistrerte lagerselskap.

Aksjeselskap er den mest brukte foretaksformen i Norge. Aksjekapitalen som kreves i dag er 30 000 norske kroner. Et aksjeselskap registreres hos den norske motsvarigheten til Bolagsverket som er Brønnøysundregisteret (www.brreg.no) . Et norsk aksjeselskap er en bra foretaksform når man vil etablere seg på den norske markedet over lengre tid. Det er mulig å eie sitt norske aksjeselskap gjennom sitt svenske aksjeselskap. Nedenfor ser du fordelene med et norsk aksjeselskap:

  • Du kan være ansatt i ditt eget foretak og få rettigheter til arbeidsledighetstrygd og sykepenger fra dag en. Selskapet betaler de første 16 dagene, deretter er det Folketrygden (www.nav.no) i Norge som betaler.
  • Lav risiko, ikke personlig ansvar for gjeld.
  • Fleksibilitet til å få inn mer kapital og nye deleiere.
  • Som ansatt i et eget norsk aksjeselskap har du rett til å permittere deg selv og få dagpenger.

Ta kontakt med Ekonomernas Hus dersom du vil registrere et norsk aksjeselskap. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen og tar oss av ditt norske regnskap.


Vil du vite mer om våre tjenester, ta kontakt med Ekonomernas Hus i Oslo på telefon +47 21 67 61 10, eller send oss en e-post via skjemaet her på siden, så kontakter vi deg.