Kontroller og kostnadseffektiviser foretaket ditt med nettbasert regnskap!

Med regnskapsføring på nett når du i sanntid regnskapet ditt hvor du enn befinner deg. Det eneste du selv trenger er tilgang til en datamaskin. Du arbeider mot samme server som vi på Ekonomernas Hus, der vi sammen med deg skaper regnskapet ditt ut fra dine egne kriterier.

Dette medfører flere fordeler for deg som næringsdrivende. Du kan selv bestemme hvor mye av den løpende regnskapsføringen du vil ta hånd om selv.

Du kan velge å selv ta deg av faktureringen og skrive ut fakturaen hjemme og sende den til kunden, samtidig som den automatisk registreres hos oss for å unngå dobbelt arbeid. Du kan selv foreta registrering av leverandørfakturaer, og du har alltid kontroll over hvilke leverandørfakturaer du har betalt til dine leverandører og hvilke kundefakturaer du har fått betalt for av kundene dine, ved at du når som helst kan logge inn i ditt regnskapssystem. Legger du til fakturaskanning til denne tjenesten, skaper du et meget slagkraftig konsept.

Vi bruker først og fremst Visma Administration og Fortnox til våre regnskapskunder, men kan selvsagt tilpasse oss etter de ønsker kunden har for sitt valg av regnskapsprogram.


Vil du vite mer om våre tjenester, ta kontakt med Ekonomernas Hus i Oslo på telefon +47 21 67 61 10, eller send oss en e-post via skjemaet her på siden, så kontakter vi deg.