Moms- eller arbeidsgivermelding – våre eksperter kan dette.

Man kan si at en skattemelding kan være en økonomisk redegjørelse som leveres inn årlig, eller for eksempel en mva-melding som leveres inn hver måned, hver tredje måned eller en gang per år. En skattemelding kan også være et begrep på en arbetsgivardeklaration, som leveres inn til Skatteverket hver måned for innkreving av skatt og avgifter på lønn til ansatte.

Etter at selskapets forretningstransaksjoner er bokført og regnskapet er opprettet (slik at oppgjøret er klart og har ført til et årsoppgjør eller årsregnskap), er det tid for å melde selskapets forretningsstatus og rapportere dette til Skatteverket. Denne meldingen kalles inkomstdeklaration (skattemelding).

Å opprette en skattemelding er siste trinnet i regnskapsprosessen. Vi på Ekonomernas Hus hjelper både privatpersoner og foretak med skattemeldingen. Å få en dyktig leverandør til å opprette en korrekt skattemelding lønner seg som regel alltid for deg eller ditt foretak.


Vil du vite mer om våre tjenester, ta kontakt med Ekonomernas Hus i Oslo på telefon +47 21 67 61 10, eller send oss en e-post via skjemaet her på siden, så kontakter vi deg.