Vi både stifter nye selskap på bestilling og selger ferdigregistrerte lagerselskap.

Lagerselskapene er klare for levering innen to timer etter bestilling. Vi har lagerselskap registrert med samtlige tillatte regnskapsår. Våre lagerselskap har en aksjekapital på 50 000 kr. Lagerselskap med en aksjekapital på over 100 000 kr stiftes på bestilling av kunden.

Euroselskap med regnskapsvaluta i euro stiftes på bestilling av kunden. Vi oversender alle dokumenter for ditt nye selskap via faks eller e-post innen to timer, eller med ekspresspost Så snart vi har mottatt de signerte dokumentene sammen med bankbevis, vil generalfullmakt oversendes slik at selskapet kan benyttes mens Bolagsverket registrerer endringen.

Vi tar hånd om all løpende kontakt med Bolagsverket, og informerer deg som bestiller om eventuelle problem med ditt nye foretak eller virksomhet, alt for å levere en problemfri løsning til deg som kunde.


Vil du vite mer om våre tjenester, ta kontakt med Ekonomernas Hus i Oslo på telefon +47 21 67 61 10, eller send oss en e-post via skjemaet her på siden, så kontakter vi deg.