Vi gir deg svar på alt du lurer på!

Etter at selskapets forretningstransaksjoner er bokført og regnskapet er opprettet (slik at oppgjøret er klart og har ført til et årsoppgjør eller årsregnskap), er det tid for å melde selskapets forretningsstatus og rapportere dette til Skatteverket.

Å opprette en skattemelding (selvangivelse) eller næringsoppgave er det siste trinnet i regnskapsprosessen. Vi på Ekonomernas Hus hjelper både privatpersoner og foretak med skattemeldingen. Å få en dyktig leverandør til å opprette en korrekt skattemelding eller næringsoppgave lønner seg som regel alltid for deg eller ditt foretak.

Som privatperson må du også opprette en skattemelding. I arbeidet med skattemeldingen kan det være vanskelig å vite hvilke fradrag man har rett til å gjøre. Du har kanskje solgt en eiendom, trenger hjelp med å tilbakeføre en utsettelse eller har drevet næringsvirksomhet i enskild firma i løpet av året. Vi gir deg svar på alt du lurer på!

Vil du ha hjelp med din private skattemelding er du velkommen til å kontakte oss for en gratis konsultasjon, der vi sammen ser over din skattemelding for å i fellesskap stifte oss et bilde over hva vi kan hjelpe deg med i ditt arbeid med skattemeldingen.


Vil du vite mer om våre tjenester, ta kontakt med Ekonomernas Hus i Oslo på telefon +47 21 67 61 10, eller send oss en e-post via skjemaet her på siden, så kontakter vi deg.